mlsuprave-lat
Njegoševa 18 34220 Lapovo, Srbija  Tel: +381 34 853 159   E-mail: office@lapovo.rs

Aktuleno

1. Јавни позив за избор корисника за доделу помоћи интерно расељеним лицима. 2. Услови за избор корисника Услови за избор корисника II 4. Поступак за доделу помоћи Поступак за доделу помоћи II 6. Мерила за избор корисника Мерила за избор корисника II 8. Избор корисника.... Read more

RSS Srbija

 • Gotova drama u BNV? Suljo uspeo da otera Džudža 24/06/2019
  Predsednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV) Esad Džudžo podneo je danas neopozivu ostavku na mesto većnika u ovom nacionalnom organu, potvrdio je Džudžo za Tanjug. Za naslednika izabrana Jasmina Curić. Zukorlićeva lista "ne učestvuje"
 • "NIJE BILO POBUNE": "Crvene beretke" oslobođene! 24/06/2019
  Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio sedmoricu pripadnika nekadašnje Jedinice za specijalne operacije (JSO), popularne "Crvene beretke", od optužbi za oružanu pobunu jedinice 2001. godine.
 • Vulin: Ceo svet naoružava Prištinu 24/06/2019
  Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da samoproglašeno Kosovo naoružavaju iz celog sveta, što predstavlja ozbiljan bezbednosni problem.

RSS Ekonomija

 • CEVES: Gde zaostajemo za "novom" Evropom 24/06/2019
  Sistem državne pomoći u Srbiji, iako poboljšan poslednjih godina i široko usaglašen sa okvirom EU, zahteva da se neke ključne norme usklade na odgovarajuići način, jedna je od zaključaka novog dokumenta Centra za visoke ekonomske studije
 • Zablistala srpska hrana: U Briselu pet nagrada 24/06/2019
  Međunarodni institut za ukus iz Brisela dodelio je nagrade za prvoklasan ukus za pet proizvoda iz Srbije.
 • SVI DOBIJAJU: Stranci hoće da ulože u našu ekologiju 24/06/2019
  Da bi imali zdravu životnu sredinu Srbija mora u krtkom roku da uloži 5 do 7 milijardi evra kojih nema, ali u svetu postoje vrlo zainteresovani investitori koji žele da oplode svoj novac jer reč o dobrom biznisu u kome bi svi dobili.

RSS Sport

RSS Crna Hronika

RSS Svet

 • Džonson odlučan: BREXIT NA NOĆ VEŠTICA 25/06/2019
  Bivši šef britanske diplomatije Boris Džonson, najverovatnije naslednik premijerke Tereze Mej, obećao je da će izvesti Britaniju iz EU 31. oktobra, i to uz dogovor sa Eu ili bez njega.
 • Slavlje opozicije u Istanbulu: TREŠTI Nada Topčagić! 24/06/2019
  Pristalice opozicije, očigledno sa Balkana, proslavili pobedu nad Redžepom Tajipom Erdoganom u Istanbulu uz veliki hit folk pevačice Nade Topčagić "Jutro je".
 • OPASNI KAO ISIS?! Holanđani u strahu od eko-terorista 24/06/2019
  Holandska služba za borbu protiv terorizma saopštila je danas da je na spisak terorističkih pretnji, zajedno sa islamističkim i aktivistima ekstremne desnice, stavila i "ektremističke" aktiviste koji se bore protiv - vetrenjača.

2018 Opština Lapovo i Infostil agencija. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.