mlsuprave-lat
Njegoševa 18 34220 Lapovo, Srbija  Tel: +381 34 853 159   E-mail: office@lapovo.rs
Dobrodošli u Lapovo/ Добродошли у Лапово/ Welcome to Lapovo

Aktuleno

RSS Srbija

 • Italija: Nema stradalih Srba, Vučić ponudio pomoć 24/08/2016
  ‎‎Premijer Aleksandar Vučić izrazio je danas saučešća premijeru Italije Mateu Renciju povodom snažnog zemljotresa u centralnom delu Italije i ponudio pomoć Srbije. Ambasada: Nema prijava da su nastradali građani Srbije.
 • Nazarbajev odlikovao prijatelja Nikolića 24/08/2016
  Predsednik Kazahstana Nursultan Nazarbajev odlikovao je predsednika Srbije Tomislava Nikolića Ordenom prijateljstva uz poruku da je Srbija veliki prijatelj i partner te zemlje u Evropi.
 • Vučić neće ići u Dubrovnik 24/08/2016
  Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić neće učestvovati na Kroacija forumu koji počinje sutra u Dubrovniku, potvrđeno je agenciji Beta u Vladi.

RSS Ekonomija

RSS Sport

RSS Crna Hronika

 • Luka Bojović je slobodan - što se tiče Srbije 24/08/2016
  Srbija više ne traži izručenje Luke Bojovića iz Španije, pošto je povučena poternica koja je za njim bila raspisana nakon što je pravosnažno oslobođen optužbi za više ubistava i pokušaja ubistava.
 • Lovac ubio migranta kod Pirota!? 24/08/2016
  U blizini Pirota vatrenim oružjem ubijen je jedan migrant, Avganistanac, a našli su ga pripadnici zajedničkih snaga vojske i policije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane.
 • Beograd: Pešaci povređeni, sudarili se glavama! 24/08/2016
  U Beogradu je Hitna pomoć tokom noći imala pune ruke posla, a dogodio se i jedan neobičan incident – dvojica pešaka su povređena kada su se sudarili glavama.

RSS Svet

 • Erdogan Bajdenu: Isporučite nam Gulena, nema izgov 24/08/2016
  Turski predsednik najavio je danas da će, tokom posete američkog potpredsednika, Džozefu Bajdenu poručiti da "SAD nema nikakva opravdanja i da mora da isporuči turskim vlastima imama Fatulaha Gulena".
 • "Burkini policija" na plaži: Skidaj to! (FOTO) 24/08/2016
  Naoružani policajci u Francuskoj patroliraju plažama i naređuju muslimanskim ženama da skidaju burkini kupaće kostime. Protest dela javnosti, negoduje i glumica Suzan Sarandon.
 • Katastrofa: Srušeno pola grada u ItalijI! FOTO 24/08/2016
  Gradić Amatriče, oko 160 kilometara severoistočno od Rima, poznat kao omiljeno izletište Rimljana, najteže je pogođen u noćašnejm zemljotresu, a prema informacijama sa terena, polovina ovog mesta je potpuno uništena.

2015 Opština Lapovo i Infostil agencija. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.