mlsuprave-lat
Njegoševa 18 34220 Lapovo, Srbija  Tel: +381 34 853 159   E-mail: office@lapovo.rs
Добродошли у Лапово/ Dobrodošli u Lapovo/ Welcome to Lapovo

Aktuleno

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ОДОБРЕЊЕ И ФИНАНСИРАЊЕ ПРОГРАМА У ОБЛАСТИ СПОРТА 2019.

На основу чл. 4. Правилника о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Лапово („Сл.гласник општине Лапово“ бр. 4/17), а у складу са Одлуком о буџету општине Лапово за 2019.год. („Сл.гласник општине Ла... Dalje

RSS Srbija

 • "Kod nekih ima samo 'skinite glavu Vučiću'" 23/01/2019
  Na pojedine komentare u zemlji da nije on taj koji treba da govori o slobodi medija u Davosu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da to govore oni koji se navodno bore za slobodu izražavanja, ali ne i kad je on u pitanju.
 • Vučić o "jednoj Mitrovici": To se neće dogoditi 23/01/2019
  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom zahteva albanskih odbornika za ujedinjenjem severnog i južnog dela Kosovske Mitrovice i podrške koju im je dao kosovski predsednik Hašim Tači, da se to neće dogoditi.
 • Kukan: Kad će iz EU neko Prištini da udari rukom o sto? 23/01/2019
  Evropski parlamentarac Eduard Kukan poručio je Evropskoj spoljnoj službi i Evropskoj komisiji da više "rade, a manje filozofiraju" u razgovorima sa Prištinom.

RSS Ekonomija

 • Junker Vučiću: Kvote za čelik neće pogoditi Srbiju 23/01/2019
  Evropska komisija odlučila je da smanji uvozne kvote za kineske proizvođače čelika, a to bi moglo da smanji i proizvodnju u čeličani u Srbiji. Predsednik Srbije zbog toga je izuzetno zabrinut. Evo šta kaže predsednik Evropske komisije.
 • Šta nam je sve dobro doneo Putin? (GRAFIKA) 23/01/2019
  Ugovor o trgovini sa Evroazijskom ekonomskom unijom (EAEU) nije potpisan u Beogradu tokom posete Vladimira Putina ali javnost u Srbiji i dalje ima velika očekivanja. Šta nam on može doneti, a šta neki drugi, "zanimljiviji papiri"...
 • EU kaznila Masterkard! 22/01/2019
  Evropska komisija kaznila je danas kartičarsku kompaniju Masterkard (Mastercard) sa 570,6 miliona evra zbog primene propisa koji su veštački podigli troškove plaćanja karticama u Evropi.

RSS Sport

RSS Crna Hronika

RSS Svet

 • NEĆE MOĆI: Pelosi ne da Trampu da govori u Kongresu 23/01/2019
  Predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa SAD, Nensi Pelosi, danas je obavestila američkog predsednika Donalda Trampa da mu neće biti dozvoljeno da održi govor o stanju nacije u toj kući.
 • Za silovanje žene u komi uhapšen - bolničar 23/01/2019
  Policija američkog grada Feniksa uhapsila je medicinskog tehničara Nejtana Saderlanda zbog seksualnog napada na ženu u komi, otkrivenog kada je ona zatrudnela.
 • Venecuela: Dva predsednika, prekid sa SAD, mrtvi... 23/01/2019
  U Venecueli se sprema haos. Na antivladinim protestima pale su prve žrtvem, predsednik parlamenta se proglasio "legitimnim" predsednikom, priznalo ga je nekoliko država a onaj legalni, Maduro, prekinuo je odnose sa SAD.

2018 Opština Lapovo i Infostil agencija. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.